Over Olink Telecom

Olink Telecom is 20 jaar geleden opgericht met als specialisatie het aanleggen van kabelnetwerken. Dat is nog steeds een belangrijke dienst binnen ons bedrijf, maar er is meer.              U kunt bij ons terecht voor mobiele en vaste telefoons, telefoneren via internet (VOIP), telefoonaccessoires, abonnementen, etc.

In de winkel in de Voorstaat in Katwijk krijgt u ‘een ouderwets goed advies’ over alles wat met moderne telecommunicatie te maken heeft. Olink Telecom regelt het van A tot Z. Voor de particulier die de nieuwste smartphone wenst, tot de ondernemer die hoge eisen stelt aan z’n bedrijfsnetwerk. Of kort gezegd: Wij adviseren, leveren en verbinden, zodat u effectief en met plezier communiceert.

Olink Telecom installeert nieuwe systemen, onderhoud bestaande installaties en heeft een buitendienst die snel ter plaatse is bij eventuele problemen of storingen. Persoonlijk contact loopt als een rode draad door de onderneming. Alles onder één dak, goed bereikbaar zijn en blijven, daar staan ze bij Olink voor (in)! U bent van harte welkom om dat te ervaren.

Olink Telecom: ouderwetse service, nieuwste producten!