Olink Telecom: een hoge graad van persoonlijke service

March 21, 2017

Als klant een nummer. Langere tijd in de wacht, als u zich al door het keuzemenu weet te worstelen. Directe, persoonlijke service is tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid meer. Bij Olink Telecom is dat ondenkbaar. Want Olink Telecom staat voor en ademt persoonlijke service en een advies op maat. Alleen daar vanuit doen we zaken, dat maakt het verschil! In onze winkel aan de Voorstraat staan wij graag voor u klaar. En wilt u dat wij bij u langskomen, bel ons! Olink Telecom levert nagenoeg alles op het gebied van telecom, voor zowel de particulier als ondernemer. Wij, Carola en Marco, zijn u graag van dienst! 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

©2018 Olink Telecom | KPN | Vodafone | Apple | Samsung | Siemens | Panasonic | Gigaset | Nokia | Motorola