Alles over de iPhone 8


De iPhone 8 is de opvolger van de iPhone 7 en de telefoons zijn duidelijk familie van elkaar. Toch is de iPhone 8 op een aantal vlakken heel anders dan zijn voorganger. Zo zijn de voor- en achterkant gemaakt van glas. Hierdoor ziet de telefoon er nét wat frisser en mooier uit. Zoals we van Apple gewend zijn is de iPhone 8 indrukwekkend goed afgewerkt, waardoor het echt een pareltje is om te zien. Nieuw pluspunt is dat je de iPhone 8 draadloos kunt opladen. Dat scheelt weer gerommel met snoeren en kabeltjes! Het draadloos opladen werkt ook dwars door hoesjes heen. Extra voordeel: de iPhone 8 is zowel stof- als waterdicht. Je hoeft dus niet bang te zijn voor waterschade.

Net als bij de iPhone 7 zit er geen koptelefoon aansluiting op dit toestel. Voor mensen die vorig jaar de nieuwste iPhone hebben overgeslagen zal dit nog even wennen zijn. Gelukkig geeft draadloos opladen je wel de mogelijkheid om gelijktijdig te laden en muziek te luisteren met de meegeleverde Lightning-EarPods. Een opvallende wijziging is dat Apple bij de iPhone 8 heeft gekozen voor minder keuze: slechts drie kleuren en minder opslagvarianten. De nieuwe modellen zijn er alleen in 64GB en 256GB en in de kleuren spacegrijs, zilver en een vernieuwde goudkleurige tint.

Eén van de pluspunten van de iPhone 8 is zijn compacte ontwerp. Dit is mede mogelijk gemaakt door het scherm, dat een prettig formaat van 4,7 inch heeft. Op dit scherm is alle content duidelijk en scherp zichtbaar. Dit is ook te danken aan de prima resolutie van 1134 x 750 pixels. Eén van de grootste voordelen van het scherm is de aanwezigheid van TrueTone. Dankzij deze technologie past het scherm de kleurenweergave aan op de omgeving waarin jij je bevindt. Dit zorgt voor een realistische ervaring en is een duidelijk voordeel dat de iPhone 8 heeft op andere telefoons. Tot slot is het scherm drukgevoelig, waardoor ‘ie extra gebruiksvriendelijk is.

Ben je na het lezen van dit artikel ervan overtuigd dat de iPhone 8 iets voor jou is? Kom naar onze winkel Voorstraat 76B in Katwijk om de iPhone 8 te bestellen.

Gezien de populariteit van de nieuwe iPhones is de levering vanuit Apple beperkt en kan het dus iets langer duren voordat je je toestel geleverd krijgt.